VERDENS EXPORT TIL SMAK

ZER GRUPP

Vår historia började på vägen ... 1991 etablerade vi en sjöfartsflotta i Gaziantep och på kort tid uppnådde vi stor framgång inom internationell transport och utrikeshandel

Vi växte när vi reste. 2002 började vi producera kvalitets- och pålitlig mat under Zer-varumärket med vår Zer Oljeindustri fabrik som vi etablerade i Gaziantep. Idag producerar vi produkter som är älskade och konsumerade, inomriket samt i 39 olika länder.

2009 började vi producera oliver med Zer Oliv som vi etablerade i Aydın. Vi ökade våra investeringar med våra Zer Tomatpuré Konserv-anläggningar som vi tog i drift i Aydın, Manisa Akhisar och Bursa Karacabey. I vår tomatpuré - och konserveringsfabrik som vi öppnade i Batman fortsätter vi att producera olika såser och konserver, så som i alla vara fabriker, med den senaste tekniken.

2013 växte vi med vår ABC-tomatpuré och konserv fabrik. I dag fortsätter vi som Zer Group utan att bromsa ner på många områden som livsmedel, husstädning och personlig vård. Vi säkerställer hållbarheten i vår kvalitet med våra egna FoU och kontrolllaboratorier.

Vi är bland Turkiets 100 största exportör de senaste 10 åren. Vi har investerat i olika länder och sysselsätter mer än 2000 personer i våra investeringar. Vi är mycket stolta över att representera vårt land framgångsrikt över hela världen.

ZER GRUPP FÖRETAG

Copyright © 2020 Zer Group Integritetspolicy